Isninger i tænderne

1 dec, 2016

Vil du helst være kolde drikke og syrlige fødevarer foruden? Og skyldes det, at du oplever skarpe og pinefulde smerter i dine tænder i forbindelse med indtag? Så kunne det tyde på, at du døjer med isninger i tænderne.

Isninger er et fænomen, som både unge og ældre kender til. Såvel kolde som varme drikkevarer kan forårsage de hurtige jag i tænderne, og ligeledes kan også både søde og syrlige fødevarer fremprovokere smerterne. Uanset hvornår du oplever isninger i tænderne, kan vi hos Tandlægerne på Nørretorv hjælpe dig.

HVORFOR FÅR JEG ISNINGER I TÆNDERNE?

Mange danskere lever med de smerter, der er forbundet med isninger, hver dag. Og faktisk er det de færreste, der ved, hvorfor isningerne opstår.

Lidelsen skyldes i de fleste tilfælde en revne i en tand, et hul eller en dårlig fyldning. Generel dårlig børsteteknik, der forårsager, at tandkødet trækker sig tilbage, kan ligeledes være kilde til problemet. I sådanne tilfælde vil tandhalsene blottes, hvilket forårsager den ubehagelige fornemmelse.

Uanset hvor tit du oplever at få isninger, er det vigtigt, at du taler med din tandlæge om det. Som netop pointeret kan isninger skyldes problemer med tænderne, der kræver behandling, før du kan slippe af med dem.

FÅ BEHANDLING HOS OS

For at kunne tilbyde dig de nyeste muligheder for behandling og sikre, at vores faglighed altid er i top, uddanner vi os løbende. Det kommer dig til gode på den måde, at vi får ny viden om, hvordan vi behandler alt fra isninger i tænderne til parodontose.

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Tandlægerne på Nørretorv, hvis du har spørgsmål til isninger i tænderne, eller hvis du ønsker konkret hjælp til at blive smerterne kvit.

Relaterede artikler

Læs også..