Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Tandpleje

”Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge for at bevare mine tænder bedst muligt?” – et ofte stillet spørgsmål.

Svaret er, at det afhænger af dine tænder og dit tandkød og dit almindelige velbefindende. Får du ofte – eller næsten aldrig eller slet ikke – huller i tænderne? Har du problemer med fx blødende tandkød? Eller har du smerter i musklerne, der kræver en indsats hos tandlægen, fx hovedpine eller spændinger i ansigtsmusklerne?

Så svaret på spørgsmålet ”hvor ofte” får du i samtalen mellem dig og din tandlæge.

Nogle har behov for at komme ofte til eftersyn. Andre behøver kun et årligt tjek.

Lige meget om du kommer sjældent eller flere gange årligt – vi undersøger dine tænder, muskler i ansigtet, dine slimhinder og dit tandkød. Er der huller, der skal repareres, plomber, der skal udskiftes? Kræver dit tandkød, at du og vi yder en ekstra indsats? Er der andre behandlinger, vi skal planlægge sammen, fx i forbindelse med hovedpine?

Når vi undersøger, tilbyder vi dig oftest en tandrensning. Det er en behandling, der mindsker din risiko for parodontose. Her er vores tandplejer specialisten. Hun vil kunne vejlede og rådgive dig om, hvordan du gør det bedste for dine tænder og dit tandkød, fx gennem kost og mundhygiejne.

Din tandlæge vil af og til tage røntgenbilleder, bite-wings, af hele dit tandsæt. Hvor ofte afhænger igen helt af dine tænders sundhedstilstand. Dit tandsæt får et ekstra grundigt tjek gennem røntgenbillederne.

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os