Tandpleje & forebyggelse

”Hvor ofte skal jeg gå til tandlæge for at bevare mine tænder bedst muligt?”

Svaret er, at det afhænger af dine tænder og dit tandkød og dit almindelige velbefindende. Får du ofte – eller næsten aldrig eller slet ikke – huller i tænderne? Har du problemer med fx blødende tandkød? Eller har du smerter i musklerne, der kræver en indsats hos tandlægen, fx hovedpine eller spændinger i ansigtsmusklerne?

Så svaret på spørgsmålet ”hvor ofte” får du i samtalen mellem dig og din tandlæge.

Nogle har behov for at komme ofte til eftersyn. Andre behøver kun et årligt tjek.

Lige meget om du kommer sjældent eller flere gange årligt – vi undersøger dine tænder, muskler i ansigtet, dine slimhinder og dit tandkød. Er der huller, der skal repareres, plomber, der skal udskiftes? Kræver dit tandkød, at du og vi yder en ekstra indsats? Er der andre behandlinger, vi skal planlægge sammen, fx i forbindelse med hovedpine?

Når vi undersøger, tilbyder vi dig oftest en tandrensning. Det er en behandling, der mindsker din risiko for parodontose. Her er vores tandplejer specialisten. Hun vil kunne vejlede og rådgive dig om, hvordan du gør det bedste for dine tænder og dit tandkød, fx gennem kost og mundhygiejne.

Din tandlæge vil af og til tage røntgenbilleder, bite-wings, af hele dit tandsæt. Hvor ofte afhænger igen helt af dine tænders sundhedstilstand. Dit tandsæt får et ekstra grundigt tjek gennem røntgenbillederne.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.