For nye patienter

Brug for en ny tandlæge?

Velkommen til Tandlægerne på Nørretorv i Horsens

Det er nemt og enkelt at skifte tandlæge. Her på siden kan du læse lidt om, hvad der sker ved dit første besøg på vores tandlægeklinik. Vi håber meget på at få besøg af dig, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe.

Behandlingsplan

Sammen ligger vi en god behandlingsplan, der passer både dine tænder og din økonomi.

Kort ventetid

Ingen har lyst til at vente – slet ikke hvis man er nervøs. Ring i dag og bestil din tid hos os.

Samme tandlæge

Alle skal føle sig tryg i tandlægestolen. Derfor får du den samme tandlæge hver gang.

Etik og faglighed

Det er vigtigt for os, altid at tale grundigt med dig om, hvad du ønsker og forventer.

Sådan fungerer det

Nemt og hurtigt at skifte

Vi ved, at det kan være svært at skifte til en ny tandlæge, men vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at gøre skiftet og tandlægebesøget så behageligt som overhovedet muligt.

Det eneste, du skal gøre for at blive ny patient hos os, er at ringe og lave en aftale, så indhenter vi din journal fra din tidligere tandlæge. Det gør overgangen så nem og bekvem som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at være ny patient i vores klinik, eller har spørgsmål til vores tandbehandlinger.

Dit første besøg

Sæt ekstra tid af til dit første besøg

Dit første besøg hos os kan tage lidt længere tid. Vi skal have dig oprettet i vores patientsystem, så vi kan sikre den bedst mulige behandling for dig. Medbring derfor dit sygesikringskort og information om eventuel medicin og sygdomshistorie, og mød gerne ti minutter før din aftale, så du i ro og mag kan indfinde dig i venteværelset.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark? Så hjælper vi dig med at indberette regningen direkte til Sygesikringen Danmark.

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk?

Hos Tandlægerne på Nørretorv skal det være en god oplevelse at gå til tandlæge. Vi lægger vægt på omsorg og tryghed i behandlingen og lytter altid til dine ønsker og bekymringer, især hvis du er nervøs. Vi tager os god tid til at tale med dig, så vi kan finde den helt rette behandling til netop dine behov.

Efter dit første besøg vil du blive tilbudt indkaldelse til regelmæssige eftersyn, så du ikke selv skal tænke på at bestille næste tid.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen i vores klinik på Nørretorv.

Vores behandlinger

Hos Tandlægerne på Nørretorv i Horsens kan din tandlæge tilbyde en lang række forskellige behandlinger. Vi kan hjælpe dig med alt fra dårlig ånde, mundtørhed og muskelsmerter til implantatbehandlinger, kroner og broer og parodontosebehandlinger. Vi kan foretager også kosmetiske tandbehandlinger såsom tandblegninger og kirurgiske indgreb, hvis det er nødvendigt.

Mød vores personale