Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Ny patient

Velkommen hos Tandlægerne på Nørretorv. Er det dit første besøg hos os? Her er nogle ting, der kan være rare at vide som ny patient.

Nemt og hurtigt skift

Det eneste, du skal gøre for at blive ny patient hos os, er at ringe og lave en aftale, så indhenter vi din journal fra din tidligere tandlæge. Det gør overgangen så nem og bekvem som muligt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at være ny patient i vores klinik, eller har spørgsmål til vores tandbehandlinger.

Sæt ekstra tid af første gang

Dit første besøg hos os kan tage lidt længere tid. Vi skal have dig oprettet i vores patientsystem, så vi kan sikre den bedst mulige behandling for dig. Medbring derfor dit sygesikringskort og information om eventuel medicin og sygdomshistorie, og mød gerne ti minutter før din aftale, så du i ro og mag kan indfinde dig i venteværelset.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark? Så hjælper vi dig med at indberette regningen direkte til Sygesikringen Danmark.

Lider du af tandlægeskræk?

Hos Tandlægerne på Nørretorv skal det være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Vi lægger vægt på omsorg og tryghed i behandlingen og lytter altid til dine ønsker og bekymringer, især hvis du er nervøs. Vi tager os god tid til at tale med dig, så vi kan finde den helt rette behandling til netop dine behov.

Efter dit første besøg vil du blive tilbudt indkaldelse til regelmæssige eftersyn, så du ikke selv skal tænke på at bestille næste tid.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen i vores klinik på Nørretorv.

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os