Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Tandlæge Juelsminde

Bor eller arbejder du i Juelsminde? Så kan det være rart at finde en tandlæge tæt på, som er nem at komme til i bil eller med offentlig transport. Her er vi hos Tandlægerne på Nørretorv i Horsens et godt bud. Det er hurtigt at komme til din tandlæge på klinikken fra Juelsminde, og hos os får du en tandlæge, som arbejder professionelt, grundigt og skånsomt.
Vores team af medarbejdere har en lang erfaring og en stor viden på området, så du kommer sikkert og trygt igennem dine tandbehandlinger eller forebyggende eftersyn.

Behandlinger hos Tandlægerne nær Juelsminde

Hos Tandlægerne på Nørretorv i Horsens, får du en tandlæge tæt på Juelsminde, som kan tilbyde en lang række forskellige tandbehandlinger. Vi kan både foretage kirurgiske indgreb, kosmetiske behandlinger og grundig forebyggende tandpleje. Vi tilbyder naturligvis også alle almindelige tandbehandlinger såsom implantatbehandlinger, kroner og broer og parodontosebehandlinger. Hvis du har problemer med dårlig ånde, mundtørhed eller hovedpine og muskelsmerter i kæbepartiet, kan vi også give dig en professionel behandling for at bekæmpe det.

Fokus på forebyggende pleje

Hos Tandlægerne på Nørretorv i Horsens får du en tandlæge i nær afstand fra Juelsminde, som kan hjælpe dig til at bevare dit tandsæt sundt og stærkt livet ud. I vores klinik fokus på en grundig forebyggende tandpleje, så vi kan forebygge eller tage potentielle tandproblemer i opløbet, før de udvikler sig og bliver værre og mere krævende at behandle.

Noget af det vigtigste for at holde sine egne tænder sunde, stærke og flotte livet ud, er en god forebyggende pleje. Her er din egen indsats for dagligt at rense tænderne grundigt hver dag, meget vigtigt. Desuden er regelmæssige besøg hos tandlægen en del af en god forebyggende pleje af tænderne. Din tandlæge hos Tandlægerne på Nørretorv tæt på Juelsminde vil give dig en grundig tandrensning, så dine tænder holdes rene og tandproblemer holdes nede.

Kontakt os

Hvis du har brug for en tandlæge tæt på Juelsminde, så er Tandlægerne på Nørretorv i Horsens et sikkert valg. Det er nemt at komme til klinikken fra Juelsminde, og du får en tandlæge, som giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling. Vores team af medarbejdere står klar til at tage godt imod dig og give dig en grundig og skånsom behandling.

Ring til os eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi besvarer gerne dine spørgsmål eller tager imod tidsbestilling, og vi fortæller også gerne mere om vores behandlinger og det, vi kan gøre for netop dig.

Rutevejledning fra Juelsminde til Tandlægerne på Nørretorv i Horsens

 

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os