Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Implantater

Engang var en mistet tand – mistet. Nu finder du en ”afløser” gennem flere forskellige behandlinger. Et implantat kan være en mulighed. Du vil her opleve, at din gamle tand er vendt tilbage.

Men et implantat kræver en grundig undersøgelse, så tandlægen kan vurdere, om det er den bedste løsning for dig.

Hvis dette er tilfældet, får du som det første implantatet indsat i kæbeknoglen på det sted, hvor din nye tand skal ”vokse” frem. Implantatet er en slags skrue. Materialet er titanium, et menneskevenligt metal. Kun yderst sjældent hører man om overfølsomhedsreaktioner eller ubehag ved dette stof.

Implantatet fungerer som tandrod for din nye tand – og vokser fast i din kæbeknogle. Så den nye tand vil føles som en fastsiddende og naturlig del af dit øvrige tandsæt.

Så følger en pause på 1-3 måneder. Derefter fastgør tandlægen den nye tandkrone på implantatet. De to dele bliver knyttet sammen ved hjælp af et forbindelsesled, også af titanium.

Implantatløsningen er også mulig for flere tænder ad gangen. Fx hvis du er helprotesebærer eller har mistet en del tænder ved siden af hinanden. Igen vil en undersøgelse og efterfølgende samtale med tandlægen give dig grundlag for at træffe din beslutning.

Implantater ser vi som den største landvinding i moderne tandpleje: Du får her dit tredje, fastsiddende tandsæt.

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os