Implantater

Engang var en mistet tand – mistet. Nu finder du en ”afløser” gennem flere forskellige behandlinger. Et implantat kan være en mulighed. Du vil her opleve, at din gamle tand er vendt tilbage.

Men et implantat kræver en grundig undersøgelse, så tandlægen kan vurdere, om det er den bedste løsning for dig.

Hvis dette er tilfældet, får du som det første implantatet indsat i kæbeknoglen på det sted, hvor din nye tand skal ”vokse” frem. Implantatet er en slags skrue. Materialet er titanium, et menneskevenligt metal. Kun yderst sjældent hører man om overfølsomhedsreaktioner eller ubehag ved dette stof.

Implantatet fungerer som tandrod for din nye tand – og vokser fast i din kæbeknogle. Så den nye tand vil føles som en fastsiddende og naturlig del af dit øvrige tandsæt.

Så følger en pause på 1-3 måneder. Derefter fastgør tandlægen den nye tandkrone på implantatet. De to dele bliver knyttet sammen ved hjælp af et forbindelsesled, også af titanium.

Implantatløsningen er også mulig for flere tænder ad gangen. Fx hvis du er helprotesebærer eller har mistet en del tænder ved siden af hinanden. Igen vil en undersøgelse og efterfølgende samtale med tandlægen give dig grundlag for at træffe din beslutning.

Implantater ser vi som den største landvinding i moderne tandpleje: Du får her dit tredje, fastsiddende tandsæt.

Læs mere på Tandlægeforeningens hjemmeside

Du finder flere informationer her: https://www.tandlaegeforeningen.dk/til-patienter/tandsygdomme-gener-og-behandlinger/g-k/implantat-en-kunstig-tandrod/

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.