Tandlæge Brædstrup

Hvis du bor i Brædstrup, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, så er Tandlægerne på Nørretorv i Horsens et oplagt valg. Tandklinikken ligger i kort afstand til Brædstrup, og her får du en professionel tandlæge, som er hurtig at komme til fra Brædstrup med både bil og offentlig transport. Tandlægerne på Nørretorv er en tandklinik med fokus på behandlinger af høj kvalitet og en nær kunderelation. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge og veltilpasse ved at skulle til tandlæge hos os, og derfor har vi fokus på omsorgsfulde og grundige behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden. Vi sidder klar ved telefonen til at tale med dig, og eventuelt give dig en tid til et eftersyn eller en behandling.

VI HJÆLPER DIG UD AF DIN TANDLÆGESKRÆK

Mange mennesker i Danmark lider af tandlægeskræk eller er utrygge ved at skulle til tandlæge. Det vil vi hos Tandlægerne på Nørretorv tæt på Brædstrup gerne gøre vores bedste for at mindske. Vi ønsker at få vores patienter til at forbinde deres tandlægebesøg med noget positivt og trygt, og det arbejder vi for på forskellige måder. Noget af det vi gør for at skabe en tryghed og ro hos vores patienter er at have en omsorgsfuld tilgang i vores behandlinger. Vi udfører vores behandlinger så skånsomt som muligt og vi har fokus på smertefrihed, så behandlingen ikke forbindes med ubehag. Vi tager os god tid til at fortælle om vores behandlinger, så du hele tiden er inddraget i behandlingsforløbet, og ved hvad det kommer til at ske. Vi lytter også meget gerne til dine tanker og eventuelle bekymringer og besvarer dine spørgsmål. For at skabe tryghed hos vores patienter er vi også meget opmærksomme på at holde vores ekspertise og faglighed høj.

TANDLÆGEKLINIK NÆR BRÆDSTRUP

Tandlægerne på Nørretorv tæt på Brædstrup er en tandlægeklinik med behagelige, hyggelige lokaler og en god stemning. Vi har det nyeste udstyr, og du bliver behandlet i lyse lokaler, som altid bliver grundigt rengjort. Hygiejnen er i højsæde hos os, og du er sikker på at få en ordentlig og professionel behandling.

KONTAKT OS

Hvis du bor i Brædstrup, og du gerne vil finde en kompetent tandlæge i nærheden, så er Tandlægerne på Nørretorv et sikkert valg. Her får du en tandlæge med en lang erfaring og en stor viden, som er rutineret i at give professionelle tandbehandlinger og god forebyggende tandpleje. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for tidsbestilling, spørgsmål eller mere information. Vi fortæller meget gerne mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et sundt og flot tandsæt livet ud.

RUTEVEJLEDNING FRA BRÆDSTRUP TIL TANDLÆGERNE PÅ NØRRETORV

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.