Tandblegning

Det er attraktivt med et hvidt smil uden misfarvninger på tænderne, men tænder bliver desværre nemt misfarvede af rygning, rødvin, kaffe mv. For nogle er det nemt at holde deres tænder naturligt hvide, mens andre begynder at få gullige tænder allerede som barn. Dog kan du i høj grad selv gøre en indsats for at forebygge misfarvningen – og skulle du alligevel have svært ved at bevare et naturligt hvidt smil, er der hjælp at hente hos tandlægen.

FOREBYG MISFARVEDE TÆNDER

Hvide tænder kræver løbende vedligeholdelse ved enten at reducere sit indtag af farvestoffer eller ved at få bleget tænder hos tandlægen regelmæssigt.

De mest almindelige misfarvninger opstår som følge af rygning eller indtagelse af stærkt farvende fødevarer og drikke som fx lakrids og kaffe. Disse misfarvninger er ofte nemme selv at fjerne i modsætning til misfarvning pga. alder og skader. Alligevel kan det for mange være svært at få et helt hvidt smil uden hjælp.

FÅ BLEGET DINE TÆNDER HOS TANDLÆGEN

Hvis du – trods forsøg på forebyggelse – oplever problemer med at opnå hvide tænder, kan du med fordel få bleget dine tænder. Der findes blegeprodukter, du kan bruge hjemme, som giver skånsomme og ensartede resultater. Læs om, hvad vi kan tilbyde dig af behandlinger inden for tandblegning og kosmetisk tandbehandling her.

TO FORMER FOR TANDBLEGNING

Hos Tandlægerne på Nørretorv tilbyder vi en form for blegning af tænder. Den løsning vi tilbyder er hjemmeblegning, hvor du skal bære en skinne med blege-gel. Under og lige efter behandlingen er det vigtigt at holde sig fra fødevarer, der misfarver tænderne, da tænderne her er særligt modtagelige over for misfarvning. Efter behandlingen kan du se, at dine tænder ser betydeligt mere hvide ud end før. Effekten vil dog typisk aftage efter 1-3 år. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tandblegning.

Læs mere på Tandlægeforeningens hjemmeside

Du finder flere informationer her: https://www.tandlaegeforeningen.dk/til-patienter/tandsygdomme-gener-og-behandlinger/a-f/blegning-af-taender/

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.