Transplantation

Der er muligt at skaffe dig en ny, velfungerende tand på mange måder. Transplantation kan være en mulighed for unge. Her på klinikken har vi gennem årene transplanteret tænder med en høj succesrate.

Fremgangsmåden er hurtig og enkel: Din dårlige tand fjernes, din sunde ligeledes. Den sunde vil meget ofte være en visdomstand, en tand, du ikke har behov for i dit tandsæt. Den sunde tand erstatter den dårlige, idet den raske tand simpelthen skifter plads med den syge.

Til en start fastholdes tanden i kæben med en tråd henover den synlige del af tanden. I løbet af nogle uger vil den vokse fast i kæben.

Du får på denne måde en af dine egne sunde tænder som erstatning for en ubrugelig tand – uden at skulle betale for ”kunstige” tænder.

Som ved alle andre specialbehandlinger kræver en transplantation en grundig undersøgelse og en samtale mellem dig og tandlægen.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.