Smerter, hovedpine og muskelsmerter

Hovedpine og muskelsmerter kan være forårsaget af et næsten uendeligt antal faktorer. Mange mennesker er dog ikke opmærksomme på, at også tænderne kan give anledning til smerter i hoved og muskler.

Har du nogle af disse symptomer, så tal med tandlægen om dem

  • Du skærer tænder
  • Du presser ofte tænderne hårdt sammen
  • Du føler ømhed i kæbemusklerne
  • Du lider ofte af hovedpine
  • Du har ondt i muskler i nakke og hoved

Der kan som nævnt være mange grunde til disse tilstande. Men hårdt sammenbid og tænderskæren kan give en del smerter. Mange aner ikke, at de under søvnen ”arbejder” hårdt med tænder og de omgivende muskler. Tandlægen kan ved at undersøge dine muskler afgøre, om dine problemer stammer fra tænderne. Gør de det, er der flere løsninger på dit problem.

Du har måske brug for at aflaste dit sammenbid om natten. Her har mange glæde af en bidskinne, en skinne, du tager på tænderne om aftenen. På den måde forhindres det, at du i søvne kan presse tænderne hårdt sammen. Derved opnår du aflastning af dine muskler.

Du kan opnå aflastning af musklerne på andre måder. Her på klinikken arbejder vi bl. a. med ”Grind Care” og kan instruere dig i brugen. Når du begynder at skære tænder i søvne, vil der fra Grind Care-pandebåndet udgå en lille helt ufarlig elektrisk impuls, der standser dig. Du vågner ikke, men reagerer alligevel hensigtsmæssigt. For patienter med stærke smerter kan brugen af Grind Care betyde en meget stor ændring til det bedre.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.