Tandregulering i Horsens

Ny teknologi gør det muligt at regulere tænder på en mere komfortabel måde end tidligere.

Tænder er noget af det første, vi lægger mærker til, når vi møder hinanden. Derfor går mange mennesker op i, hvordan deres tænder ser ud, men ikke desto mindre leder skæve tænder, mellemrum mellem tænderne eller strittende tænder ofte til, at folk skjuler deres smil.

Hos Tandlægerne på Nørretorv tilbyder vi tandregulering i Horsens, som vil hjælpe dig til trygt at kunne smile bredt. Ny teknologi gør det nemlig muligt at regulere tænder på en mere komfortabel og diskret måde end tidligere, så du kan få de lige tænder, du ønsker dig.

HVEM KAN FÅ TANDREGULERING?

I udgangspunktet kan alle mennesker få rettet deres tænder. Tandregulering i Horsens er nemlig ikke forbeholdt en bestemt målgruppe, og således kan folk i alle aldre og med forskellige tandproblematikker komme til os og få rettet sine tænder.

Gennem tandregulering i Horsens kan vi hjælpe både dig, som ønsker at få rettet dine tænder af kosmetiske årsager, og dig, som har brug for at få dine tænder rettet dine tænder på grund af tandstillingsfejl, der resulterer i forskellige gener.

Det eneste, du skal gøre, er, at kontakte os og bestille en tid. Sammen finder ud af, hvordan tandregulering i Horsens kan hjælpe dig.

MODERNE TANDREGULERING MED INMAN ALIGNER

Hvis de fire forreste tænder i over- eller undermunden står skævt eller ”stritter”, kan vi i mange tilfælde rette dem med en ny aftagelig bøjletype. Denne bøjletype kaldes Inman Aligner, og er en specialfremstillet, aftagelig plastskinne, som skal bæres minimum 20 timer i døgnet.

Den helt store fordel ved Inman Aligner er, at plastskinnens gennemsigtige udseende gør tandreguleringen diskret. Når du får foretaget tandregulering i Horsens hos os, kan du dermed se frem til at blive behandlet med en fleksibel bøjle, der uden at hæmme dig i dine daglige aktiviteter nænsomt skubber dine tænder i den ønskede position.

HURTIGE RESULTATER

Denne form for tandregulering varer typisk mellem tre og fire måneder afhængigt af den specifikke tandstilling. I løbet af denne tidsperiode vil du regelmæssigt skulle besøge klinikken til løbende undersøgelser og justeringer af bøjlen.
Efterfølgende sættes en lille metaltråd fast på bagsiden af tænderne. Denne har til formål at holde tænderne på plads og sikrer dermed et langvarigt resultat.

Således er tandregulering i Horsens med Inman Aligner markant hurtigere end tandregulering med traditionelle bøjletyper – og dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om vores tandregulering i Horsens på www.inmanaligner.com.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.