Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Tandlægeskræk

På en klinik med nøgleordene ”faglighed og etik” er dette område ét, der spiller en stor rolle – hver dag. Det er bl.a. her, vi viser, at vi mener, hvad vi siger.

Mange mennesker er bange for at fortælle om – at de er bange. Tandlægestolen kan være et af de steder i verden, de føler sig mest bekymrede og utrygge. Hvis du har det sådan, er der to ting at sige: Du er ikke den eneste, men én blandt rigtig mange – og vi kan hjælpe dig på mange måder og ændre din situation. For os er det helt naturligt og dagligdags, at folk er bekymrede for behandlingen.

Forudsætningen for en bedre oplevelse i tandlægestolen er således, at du fortæller om din angst. Hvad er du helt konkret bange for? Smerten? ”Hvad vil der ske, når jeg sidder i stolen? Vil det gøre meget ondt? Borets larmen? Vandsprøjt? Hvor slemt er det?”

Du kan også ”bare” være bekymret. ”Har jeg kastet mig ud i en behandling, som bliver alt for dyr?”

Hvis du på forhånd har fortalt om din angst, kan du få beroligende tabletter inden besøget hos os. Du giver oplysningen, idet du bestiller tid. Vores personale er vant til, at folk får ordineret medicin. Så din bekymring vil overhovedet ikke være overraskende for nogen i teamet.

Du kan også oplyse om dit behov for beroligende midler, når du mødes med din tandlæge. Vi har hurtigtvirkende tabletter mod uro og angst.

MEN en vigtig pointe er, at det er ikke sikkert, du overhovedet har brug for medicin. Vi lægger vægt på at have god tid til at tale med dig om din angst for fx smerte. For når vores nøgleord er ”faglighed og etik” er dette en af vores mærkesager.

Vi kan også fortælle om bedøvelse, der virker. Vi kan finde et smertestillende, lokalbedøvende middel, så du ikke mærker, at du bliver bedøvet.

Du kan også lytte til musik, mens du bliver behandlet. Du kan tage en bekendt med, som kender dig godt og forstår dine reaktioner.

Bekymringen over ”den store regning” behøver aldrig at blive konkret. Vi tager altid en samtale om priser, før vi indleder en behandling. Du kan få et overslag på behandlingsprisen efter vores samtale, så du nøjagtigt kender økonomien i dine kommende tandlægebesøg.

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os