Tandlægeskræk

På en klinik med nøgleordene ”faglighed og etik” er dette område ét, der spiller en stor rolle – hver dag. Det er bl.a. her, vi viser, at vi mener, hvad vi siger.

Mange mennesker er bange for at fortælle om – at de er bange. Tandlægestolen kan være et af de steder i verden, de føler sig mest bekymrede og utrygge. Hvis du har det sådan, er der to ting at sige: Du er ikke den eneste, men én blandt rigtig mange – og vi kan hjælpe dig på mange måder og ændre din situation. For os er det helt naturligt og dagligdags, at folk er bekymrede for behandlingen.

Forudsætningen for en bedre oplevelse i tandlægestolen er således, at du fortæller om din angst. Hvad er du helt konkret bange for? Smerten? ”Hvad vil der ske, når jeg sidder i stolen? Vil det gøre meget ondt? Borets larmen? Vandsprøjt? Hvor slemt er det?”

Du kan også ”bare” være bekymret. ”Har jeg kastet mig ud i en behandling, som bliver alt for dyr?”

Hvis du på forhånd har fortalt om din angst, kan du få beroligende tabletter inden besøget hos os. Du giver oplysningen, idet du bestiller tid. Vores personale er vant til, at folk får ordineret medicin. Så din bekymring vil overhovedet ikke være overraskende for nogen i teamet.

Du kan også oplyse om dit behov for beroligende midler, når du mødes med din tandlæge. Vi har hurtigtvirkende tabletter mod uro og angst.

MEN en vigtig pointe er, at det er ikke sikkert, du overhovedet har brug for medicin. Vi lægger vægt på at have god tid til at tale med dig om din angst for fx smerte. For når vores nøgleord er ”faglighed og etik” er dette en af vores mærkesager.

Vi kan også fortælle om bedøvelse, der virker. Vi kan finde et smertestillende, lokalbedøvende middel, så du ikke mærker, at du bliver bedøvet.

Du kan også lytte til musik, mens du bliver behandlet. Du kan tage en bekendt med, som kender dig godt og forstår dine reaktioner.

Bekymringen over ”den store regning” behøver aldrig at blive konkret. Vi tager altid en samtale om priser, før vi indleder en behandling. Du kan få et overslag på behandlingsprisen efter vores samtale, så du nøjagtigt kender økonomien i dine kommende tandlægebesøg.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Få råd til at prioritere din sundhed

Med en Sundhed+ Kredit kan du nemt og smertefrit dele betalingen for din behandling hos Tandlægerne på Nørretorv op i mindre bidder. Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til en kredit på helt op til 50.000 kr.

Få kredit på op til 50.000 kr.

Betal kun for det du bruger

Del op over 24-72 mdr.

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.