Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Tandlæge Østbirk

Hos Tandlægerne på Nørretorv i Horsens får du en erfaren og omsorgsfuld tandlæge i nær afstand fra Østbirk. Vi har et stærkt team af kompetente tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som står klar til at tage imod dig.

Hvis du bor i Østbirk, og du gerne vil finde en tandlæge i nærheden, som du kan være tryg ved, så er du meget velkommen til at kontakte Tandlægerne på Nørretorv. Hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil have mere viden om vores behandlinger, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Tandlæge nær Østbirk – Om klinikken

Hos Tandlægerne på Nørretorv nær Østbirk får du en tandlæge, der hele tiden sørger for at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget. VI deltager løbende i kurser og konferencer, og vi sørger for at vidensdele og sparre internt på klinikken, så vi kan holde os ajourført om de nye og bedste behandlinger, teknikker og udstyr. Det er med til at sikre vores patienter en behandling af høj kvalitet.

Vi har et stærkt team af engagerede og kompetente tandlæger og tandplejere, som alle gør deres ypperste for at give dig en omsorgsfuld og grundig behandling. Vi har nogle behagelige rammer, så du som patient kan føle dig tryg og afslappet. Vi ønsker, at et tandlægebesøg hos os bliver forbundet med ro og velbehag, og derfor tilpasser vi vores behandlinger til den enkelte patient og går nænsomt og omhyggeligt til værks. Jo mere afslappet og tryg, du føler dig, jo bedre vil du opfatte tandlægebesøget, og jo mere rolig vil du være ved næste tandlægebesøg. Dette er vores strategi imod tandlægeskræk, som mange danskere desværre lider af.

Vores klinik er udstyret med det nyeste udstyr og vi anvender de behandlingsmetoder som er mest tidssvarende. Vores behandlinger bygger på de nyeste teknikker, og derfor kan du føle dig tryg ved, at dine tænder får den bedst mulige pleje.

Hvis du gerne vil finde en tandlæge tæt på Østbirk, som tilbyder en moderne og professionel behandling af høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted.

Behandlinger

Vi kan tilbyde en lang række behandlinger, og vi udfører alt fra behandling af huller i tænderne, tandkødsbetændelse og en flækket tand. Vi kan også foretage kirurgiske behandlinger og kosmetiske behandlinger såsom en tandblegning.

Kontakt os

Tandlægerne på Nørretorv i Horsens ligger i nær afstand fra Østbirk, og det er derfor et godt valg, hvis du gerne vil finde en god tandlæge i nærheden af dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller for spørgsmål til vores behandlinger. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig og fortæller dig mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os god tid til dig, og vi lytter gerne til dine behov og ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et smukt og sundt tandsæt livet ud.

Rutevejledning fra Østbirk til Tandlægerne på Nørretorv i Horsens

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os