Din tandlæge nær Hedensted

Søger du en dygtig og erfaren tandlæge, som er nem at komme til fra Hedensted, så er Tandlægerne på Nørretorv et oplagt valg. Tandlægerne på Nørretorv er en moderne og professionel tandlægeklinik, hvor du får en behandling, du kan være tryg ved. Klinikken ligger i nær afstand til Hedensted i Horsens, og du får derfor en tandlæge, som du hurtigt kan komme til i bil eller offentlig transport.

Du er meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling eller spørgsmål til vores behandlinger og team af medarbejdere. Vi fortæller meget gerne mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Ring til os eller send os en mail i dag. Så giver vi dig en tid til et eftersyn eller hjælper dig godt igennem eventuelle tandproblemer.

OMSORGSFULD OG PROFESSIONEL BEHANDLING AF DIN TANDLÆGE NÆR HEDENSTED

Hos Tandlægerne på Nørretorv får du en tandlæge tæt på Hedensted, som giver dig en omsorgsfuld og professionel behandling. Vi er meget opmærksomme på, hvor vigtigt det kan være at give en nænsom og omsorgsfuld behandling, fordi mange er utilpas ved at skulle til tandlæge. Her kan forståelse, omsorg og en skånsom behandling være vigtig for at give den ro og tryghed, som kan gøre en forskel for patienten. Vi har en omsorgsfuld og nænsom tilgang til vores behandlinger, da det har stor betydning for, om du kan slappe af og føle dig tryg.

DE NYESTE METODER OG UDSTYR

Tandlægerne på Nørretorv er en moderne og hyggelig tandklinik med det nyeste udstyr. Vi sørger for løbende at deltage i kurser og konferencer inden for vores branche, så vi hele tiden kan bygge vores behandlinger på de nyeste metoder og teknikker. Vi holder os ajour på den nyeste forskning og viden indenfor tandpleje og behandlinger, og på den måde kan vi tilbyde vores patienter en behandling af høj kvalitet.

KONTAKT OS

Du er meget velkommen til at kontakte Tandlægerne på Nørretorv nær Hedensted. Vi tager os god tid til at tale med dig og besvare eventuelle spørgsmål eller fortælle mere om vores behandlinger.

RUTEVEJLEDNING FRA HEDENSTED TIL TANDLÆGERNE PÅ NØRRETORV

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at bestille tid til behandling.

  • }Man-fre kl. 08.00 - 17.00

Ny patient?

Vi tager os god tid til dig og sikre os, at du er helt tryg og velinformeret. Få en tid med det samme.

Din garanti

Vi giver garanti på kroner, broer, implantater og proteser. Læs mere på nedenstående link.

Etik og faglighed

Vi vægter etik og faglighed højt og fagner om sunde kernerværdier. Læs mere om vores værdier.