Kontakt os
Nørretorv 2 | 8700 Horsens
75622626

Hvordan bleger man tænder?

Det er attraktivt med et hvidt smil uden misfarvninger på tænderne, men tænder bliver desværre nemt misfarvede af rygning, rødvin, kaffe mv. For nogle er det nemt at holde deres tænder naturligt hvide, mens andre begynder at få gullige tænder allerede som barn. Dog kan du i høj grad selv gøre en indsats for at forebygge misfarvningen – og skulle du alligevel have svært ved at bevare et naturligt hvidt smil, er der hjælp at hente hos tandlægen.

Forebyg misfarvede tænder

Hvide tænder kræver løbende vedligeholdelse ved enten at reducere sit indtag af farvestoffer eller ved at få bleget tænder hos tandlægen regelmæssigt.

De mest almindelige misfarvninger opstår som følge af rygning eller indtagelse af stærkt farvende fødevarer og drikke som fx lakrids og kaffe. Disse misfarvninger er ofte nemme selv at fjerne i modsætning til misfarvning pga. alder og skader. Alligevel kan det for mange være svært at få et helt hvidt smil uden hjælp.

Få bleget dine tænder hos tandlægen

Hvis du – trods forsøg på forebyggelse – oplever problemer med at opnå hvide tænder, kan du med fordel få bleget dine tænder hos tandlægen. Der findes også blegeprodukter, du kan bruge hjemme, men du opnår det mest sikre, skånsomme og ensartede resultat ved en professionel tandblegning foretaget hos tandlægen. Læs om, hvad vi kan tilbyde dig af behandlinger inden for tandblegning og kosmetisk tandbehandling her.

To former for tandblegning

Hos Tandlægerne på Nørretorv tilbyder vi to former for blegning af tænder. Den ene løsning er en hjemmeblegning, hvor du skal bære en skinne med blege-gel. Det andet tiltag foregår her på klinikken, hvor du vil få påsmurt et blegemiddel, der skal virke i fem kvarter. Du kan med fordel supplere de to metoder, så du opnår det bedste resultat. Under og lige efter behandlingen er det vigtigt at holde sig fra fødevarer, der misfarver tænderne, da tænderne her er særligt modtagelige over for misfarvning. Efter behandlingen kan du se, at dine tænder ser betydeligt mere hvide ud end før. Effekten vil dog typisk aftage efter 1-3 år. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tandblegning.

Kontakt

Tandlægerne Nørretorv
Nørretorv 2
8700 Horsens

75 62 26 26
info@tandtorv.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 08.00 – 17.00

Parkering

Der er mulighed for gratis parkering foran klinikken.
Find vej her

Find vej

Find vej med rejseplanen

×

Menu

Ring til os

Skriv til os
Kontakt os

Find os